- Lørdag 9./3.
- Søndag 10/3
- Mandag 11.3
- Tirsdag 12.3
- Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme
- Onsdag 13.3
- Grøntsags suppe med tørstegt bacon
- Torsdag 14.3
- Kyllingefilet i ovn med grøntsager
- Fredag 15.3
- Steak med knuste kartofler og salat
- Lørdag 16.3
- Rødebede-falafler i spidskålswrap
- Søndag 17.3
- Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg
- Mandag 18.3
- Ovnstegt kylling med perlespelt
- Tirsdag 19.3
- Bagt laks med rødkålsråkost
- Onsdag 20.3
- Torsdag 21.3
- Kyllinglasagne med hytteost og grøntsager
- Fredag 22.3
- Kalvesteak med kartoffelmos med urter
- Lørdag 23.3
- Søndag 24.3
- Mandag 25.3
- Tirsdag 26.3
- Onsdag 27.3
- Grøntsagsspaghetti med kødsovs
- Torsdag 28.3
- Fredag 29.3
- Lørdag 30.3
- Søndag 31.3