8 stk.
* 4 små forårsløg
* 4 æg
* 2 dl mælk
* 2 dl speltmel med fuldkorn eller anden type mel
* 1 tsk. bagepulver
* ½ tsk. havsalt
* Sort peber, friskkværnet
* 100 g fetaost
* Evt. olivenolie til stegning
Krydderurtecreme:
* 1 bundt purløg
* 1 håndfuld dild
* 1 fed hvidløg
* 3 dl skyr
* ½-1 citron, saften
* ½ tsk. havsalt
* Sort peber, friskkværnet
Fyld:
* 2 squash
* 400 g røget laks
Sådan laver du vaffelwraps med røget laks
* Tænd dit vaffeljern. Hak forårsløg fint, og smuldr fetaost. Rør alle ingredienser til dejen grundigt sammen.
* Smør vaffeljernet med en smule olie, hvis det ikke er et slip-let-jern. Hæld dej på, og bag.
* Hak purløg, dild og hvidløg, og rør alle ingredienserne til krydderurtecremen sammen.
* Skær squash i tynde strimler – brug evt. et mandolinjern. Drys med salt og peber, og grill dem på en grillpande ved høj varme i et par min.
* Smør hver vaffel med 1-2 spsk. creme.
* Tilføj grillede squashstrimler og røget laks, fold sammen, og servér.
Vaffelwrap