Ovnstegt kyllingebryst med perlespeltsalat

Lagt online Feb. 24, 2019 | English version?

Sådan laver du ovnstegt kyllingebryst med perlespeltsalat

Kylling med perlespeltsalat

* 3 personer

* 105 g perlespelt

* Kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon

* 4 kyllingebryster

* 4 tsk. olivenolie

* Salt

* Sort peber, friskkværnet

* 2 fed hvidløg, finthakkede

* 1 dl persille, finthakket

* 1 dl purløg, fintklippet

* 1 skalotteløg, i skiver

* 1 citron, saften

* 300 g ærter

* 300 g spinat

Sådan gør du

* Kog perlespelten i bouillon i stedet for vand efter anvisning på pakken.

* Gnid kyllingebrysterne med 2 tsk. olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 20 min., til kødet er gennemstegt.

* Rør 2 tsk. olie, hvidløg, persille, purløg, løg, citronsaft, salt, peber og ærter sammen. Vend den kogte, lune spelt i.

*Kom spinat i, når spelten er kølet let af.

* Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå, og anret dem på to tallerkner ved siden af perlespeltsalaten.