* 3 personer
* 105 g perlespelt
* Kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
* 4 kyllingebryster
* 4 tsk. olivenolie
* Salt
* Sort peber, friskkværnet
* 2 fed hvidløg, finthakkede
* 1 dl persille, finthakket
* 1 dl purløg, fintklippet
* 1 skalotteløg, i skiver
* 1 citron, saften
* 300 g ærter
* 300 g spinat
Sådan gør du
* Kog perlespelten i bouillon i stedet for vand efter anvisning på pakken.
* Gnid kyllingebrysterne med 2 tsk. olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 20 min., til kødet er gennemstegt.
* Rør 2 tsk. olie, hvidløg, persille, purløg, løg, citronsaft, salt, peber og ærter sammen. Vend den kogte, lune spelt i.
*Kom spinat i, når spelten er kølet let af.
* Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå, og anret dem på to tallerkner ved siden af perlespeltsalaten.