Kalkunbryst med soltørrede tomater

Lagt online Feb. 24, 2019 | English version?

Sådan laver du kalkunbryst med soltørrede tomater

Kalkunbryst

* 1 kalkunbryst (á 900 gram)
* salt
* paprika
* 20 g smør
* 30 g pinjekerner
* 50 g rucola
* 50 g soltørrede tomater i olie (drænet vægt)
* 1 håndfuld frisk basilikum

Drys salt og paprika på kalkunbrystet, og brun det af i smørret. Bag det i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader, til det når en kernetemperatur på 70 grader.

Lad kalkunbrystet køle helt af, og skær det derefter i skiver.

Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af. Skyl rucola, og læg det på et fad.

Fordel skiverne af kalkunbrystet på rucolaen, og drys med de ristede pinjekerner, de soltørrede tomater og den friske basilikum.