Til 3 personer
* 480 g kyllingeinderfilet
* 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
* Havsalt og friskkværnet sort peber
* 300 g hjertesalat
* 300 g San Marzano-tomater
* 26 g rødløg
* 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
* 300 g skyr
* 2 tsk. Ekstra olivenolie
* 300 g blomkål
* 30 g ingefærrod
* Lidt citronsaft
Sådan gør du
* Steg kyllingeinderfileterne i 1 tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber.
* Skyl og tør salatbladene.
* Skær tomatkødet (kernerne fjernes) i små tern og rødløg i bittesmå tern, og bland disse to ting med 1 tsk. olivenolie. Krydr med salt, peber og lidt citron.
* Rør skyr med rapsolie, groftrevet blomkål og fintrevet ingefær. Smag til med salt, peber og citron.
* Anret salatbladene/salatbådene med kylling, tomatsalsa og skyrcreme.