Skær baconen i tynde skiver og steg i olivenolie i en tykbundet gryde ved middelhøj varme. Når baconen er færdigsteg, tages den op og drypper af på et stykke køkkenrulle.
Kom løg, hvidløg og timian i gryden og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare
Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge ind
Tilsæt finthakkede soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom den tilbage i gryden.
Læg låg på og lad det simre en times tid ved lav varme. Hold øje med, at det ikke koger tørt, hvis det skulle ske, så tilsæt en smule vand. Hvis saucen er for våd, så tag låget af og kog lidt op, mens spaghettien gøres klar.
Skær grøntsagerne ud i tynde, lange strimler enten i hånden, med et juliennejern eller skrælle den i brede bånd med en kartoffelskræller, præcis ligesom når du skræller kartofler.
Kog i 1-2 minutter med lidt salt, olie og eventuelt citronsaft. Dryppes godt af inden servering
Damp i 3-4 minutter. Rør lidt olie og salt i den dampede grøntsags ”spaghetti”
Steg i lidt smør eller olie på panden med salt og eventuelt friske krydderurter til de stadig har bid.