Boghvedewrap med spicy tunsalat

Lagt online Feb. 24, 2019 | English version?

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

Boghvedewrap


4 stk.

* 5 dl boghvedemel
* 7 dl vand
* 2 æg
* 2 tsk. havsalt

Tunsalat:

* 3 ds. tun i vand
* 6 spsk. skyr
* 46forårsløg
* 1 rød chili
* Havsalt
* Sort peber, friskkværnet

Fyld:

* 2 peberfrugt
* 1 agurk
* 150 g spinat
* En håndfuld koriander
* Syltede rødløg eller alm. rødløg
* Evt. 50 g løgspirer
* Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

* Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
* Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber. Lad hvile på køl, gerne i 15-20 min.
* Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.