4 personer
* 240 g røde linser
* 700 g rødkål
* 100 g spæd spinat
* 2 granatæble
* 2 tsk. citronsaft
* 2 tsk. koldpresset rapsolie
* 500 g laksefilet uden skind og ben
* Havsalt
* 4 træspyd
* 4 tsk. nigellafrø
Sådan laver du bagt laks med rødkålsråkost
* Kog linserne efter emballagens anvisning.
* Snit rødkålen fint.
* Skyl spinaten, og slyng den tør.
* Massér granatæblet, del det, og vend vrangen ud.
* Tag kernerne ud.
* Anret råkosten med linser, kål, spinat, granatæblekerner, citronsaft og dryp af olie.
* Skær laksen i tern, læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, drys let med salt, og bag ternene ved 200 grader i 9 minutter.
* Sæt laksestykkerne på to træspyd, drys med nigellafrø, og anret på tallerkenen ved siden af råkostsalaten.